PET Mašinica za šišanje WAHL KM 10

180007

Novo

Wahl KM10 - Profesionalna mašinica za šišanje pasa i kućnih ljubimaca

Detaljnije

18 Artikli

38 122,00 RSD

Wahl KM10 je profesionalna mašinica za šišanje pasa i kućnih ljubimaca. Kompaktna mašinica izuzetno male težine i vrhunske snage. Maksimalna izdržljivost i postojanost zahvaljujući motoru proizvedenom po najnovijoj tehnologiji, a čiji je radni vek čak 10.000 radnih sati. Motor je tih i veoma snažan.

Uređaj pri radu razvija maksimalnu snagu koja se postiže kroz njen prenos i smanjen razvoj toplote, zahvaljujući motoru sa permanentnim magnetom.

Poseduje dva nivoa brzine do 30000 i 37000 RPM, u cilju uštede vremena šišanja i brijanja osetljivih mesta. Oblo kućište olakšava optimalni prolazak dlake čime se povećava brzina šišanja.

Minimalno naprezanje i nizak nivo opterećenja zglobova, što je potvrđeno od strane eksperta iz oblasti ergonomije. Uređaj impresionira svojom lakoćom, dizajnom i odličnom raspodelom težine. Izuzetno dobro naleže u šaku, a zaštitni sloj sprečava da uređaj klizi, što stisak čini čvrstim i sigurnim, a rukovanje lakšim. U potpunosti odgovara intenzivnim potrebama rada u salonima.

Izuzetno tih uređaj, koji „klizi“ dok šiša, prilagođen profesionalnim zahtevima istaknutih stilista koji rade sa ljubimcima. Ujednačeno šišanje u svim slučajevima, zahvaljujući kontroli brzine.

Sistem brze zamene noževa sa dugmetom za lako menjanje i čišćenje.

Lagan i izuzetno fleksibilan kabl za napajanje, dužine 4.2 m, omogućava širi prečnik površine kojom se krećete pri radu. Izuzetno otporan i fleksibilan – potvrđeno na testu fleksibilnosti. Otporan i jak metalni prsten za vešanje, što doprinosi uštedi prostora.

Prekidački izvor napajanja koji doprinosi uštedi energije, niske voltaže. Viši nivo bezbednosti kako za korisnika tako i za ljubimca.

KARAKTERISTIKE

Motor: DC motor sa permanentnim magnetom i dve brzine 3.000/3.700 rpm/min

Potrošnja struje: 24W

Režim rada: 100 – 240 V, 50 – 60 Hz

Težina: 350g

Dimenzije:195 x 53 x 48.5 mm

Okrugli kabel dužine 4.2m

Set sadrži mašinicu, nož, četkicu za čišćenje i ulje za podmazivanje.

Brendovi