O nama

Unitech d.o.o.

Unitech je vodeća firma za distribuciju i prodaju profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone. Od samog početka i osnivanja 1989. godine težimo ka jednom cilju – a to je zadovoljan kupac.

Počeli smo sa uvozom Wahl mašinica, a onda su usledili ostali renomirani proizvođači. Danas smo generalni distributeri i zastupnici za vodeće svetske brendove  kao što su Tigi, Bed Head, Catwalk, CND, Alter Ego, RR line, Babyliss Pro, Moser, Wahl, Ermila, Balmain, ETI, Ceriotti, Xanitalia, Euro Stil, Fanola, Serical, Kouho, Arcobaleno, Henbor, Pro4u, Thuya, 4Nails, Jaguar...

Naša misija je učiniti vaš život jednostavnim. Nudimo vam kvalitetan asortiman, odličan izbor i povoljne cene. Kao ekskluzivni zastupnici i uvoznici u mogućnosti smo da vam ponudimo stotine visokokvalitetnih artikala po fenomenalnim cenama.
Prodaju naše kompletne ponude vršimo preko veleprodaje i maloprodajnih objekata, putem naših agenata na terenu/ komercijalista, i putem webshop-a.

Unitech je mesto gde ćete pronaći sve što vam je potrebno, i u isto vreme dobiti i kvalitet i pravu informaciju. Mi težimo ka tome da vi budete zadovoljni, želimo da rastemo i razvijamo se zajedno sa vama, da budemo vaš mentor i podrška, da se naš odnos zasniva na uzajamnom poverenju i kreativnom radu. Zadovoljnog klijenta smatramo našim najvećim uspehom!

Čestim akcijama i popustima kao i direktnom isporukom na željenu adresu, održavamo konstantan kvalitet našeg poslovanja.

Dođite i uverite se u kvalitet, poslovnost i ljubaznost našeg osoblja!


Brendovi